Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Березюк

Понеділок, 20 жовтня 2014, 18:08

"Самопоміч" незалежно придумала гасло УКУ "Візьми і зроби"

Олег Березюк

Кандидат у народні депутати від партії "Об'єднання" Самопоміч" Олег Березюк розповів, що гасло "Візьми і зроби" було придумано командою Садового незалежно від Українського Католицького Університету, в якому раніше використовували це гасло.

Про це він повідомив сьогодні, 20 жовтня, на передвиборчих дебатах у прес-клубі.

"Я не знаю як це гасло використовувало колись УКУ, але якщо воно було в УКУ, значить, воно також добре", зазначив Березюк.

"Самопоміч має також гасло "В єдності сила", в 1910 року була така громадська організація "Ревізійний союз кооперативного руху" і вона мала свою газету "Самопоміч", і вони мали гасло "В єдності сила". Так само ми продовжуємо нести це гасло, так само як ми сьогодні підняли інше гасло - я вважаю матричне гасло для України, яка повинна "Взяти і зробити", а не популістично говорити і заявляти", сказав кандидат. 

"Ми це з вами зробили, як і УКУ у Львові зробив заклад, який є антикорупційним закладом вищої освіти в Україні, так і місто Львів взяло і зробило феномен сучасного вільного міста з вільними людьми", резюмував Березюк.

{youtube}kZsOPed01rU{youtube}

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.