Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

imi.org.ua

Понеділок, 20 жовтня 2014, 22:00

Половина членів окружкомів не задоволені фінансуванням держави їх роботи, – опитування

52% опитаних членів Окружних виборчих комісій оцінили розмір матеріальної винагороди з боку держави за виконання своїх функцій як незадовільний.

Про це йшлося сьогодні, 20 жовтня, у Львові під час прес-конференції. 

Згідно результатів опитування, майже 63% голів, заступників голів, та секретарів ОВК вважають, що часу, передбаченого календарним планом проведення виборів, є достатньо, щоб окружні коміссії виконали усі виборчі процедури на належному рівні.

На питання щодо особистої професійної готовності виконувати керівні функції в ОВК, 91,1% респондентів оцінили свій рівень як високий. Натомість рівень профпідготовки членів своїх окружкомів як високий був оцінений лише 55,5% респондентів.

Що стосується безпеки на виборах, 40% респондентів не схвильовані цим питанням, а 43,1% мають прямі контакти з представниками правоохоронних органів.

Кожен п'ятий із керівного складу ОВК знає інших членів комісії, які одержують матеріальну винагороду від суб'єктів виборчого процесу, що номінували їх на роботу в окружком. 

На думку керівництва ОВК найбільшими проблемами в день голосування можуть стати: вплив ззовні (29,5%), неякісні списки виборців (27,7%), проблеми у процесі підрахунку голосів (18,3%).

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.