Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

лілія гриневич

nfront.org.ua

Понеділок, 20 жовтня 2014, 19:00

Першочергове завдання майбутнього парламенту – реформа освіти, – Лілія Гриневич

лілія гриневич

Голова комітету з питань науки та освіти, Лілія Гриневич приїхала до Золочева, аби розповісти освітянам про майбутні реформи в галузі та підтримати лідера громадської ініціативи «Матері мобілізованих» Лідію Котеляк.

Про це повідомила прес-служба "Народного фронту". 

У золочівському будинку просвіти відбулась зустріч Лілії Гриневич з освітянами регіону. Голова комітету з питань науки та освіти вже встигла впровадити в Україні систему ЗНО та ряд інших важливих реформ. Та аби вдосконалювати галузь й надалі потрібно почути думки практиків. 

«Система освіти потребує змін, причому не тільки у програмному викладі, алей змін підручників, змін самого ставлення до освітян і освіти, змін до школи» - зазначилаЛюдмила Бартошик – вчитель української мови та літератури Золочівської школи №2. 

Голова громадської ініціативи «Матері мобілізованих» Лідія Котеляк стверджує такий діалог між владою та освітянами є надзвичайно важливим. 

«Я би сказала, що не стільки важливий, а необхідний такий діалог. І зустрічаючись з освітянами протягом 2-ох останіх років, і тепер і раніше я чую одні й ті самі запитання, про навантаження в 22-і години, про можливість скасування пільг, і тому ця зустріч була просто необхідна. Освітяни почули від перших вуст про основні питання, які їх хвилювали і отримали вичерпну відповідь» - розповіла Лідія Котеляк. 

Опісля діалогу з вчителями Золочівщини Лідія Котеляк разом із Лілією Гриневич нагородили найактивніших педагогів регіону подяками за вагомий внесок у розвиток освіти в регіоні. 

«Реформувати освіту вкрай необхідно. Я переконана, що саме це шлях до виховання покоління свідомих українців. Тому одне з першочергових завдання майбутнього парламенту – освітня реформа» - запевнила Лілія Гриневич.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.