Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Вуй

facebook.com

Понеділок, 20 жовтня 2014, 19:29

У МВС завели кримінал за фактом погроз кандидату у нардепи по Сихівському окрузі

Юрій Вуй

Головне слідче управлінням Міністерства внутрішніх справ внесло відомості до ЄРДР за заявою кандидата в нардеп по одномандатному виборчому округу №115 Юрія Вуя про погрозу вбивством. 

Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС.

Як повідомляється, правоохоронці розпочали проведення досудового розслідування за фактом вчинення злочину, передбаченого ч.1 ст. 129 КК України (Погроза вбивством) .

До заявника вжито передбачених законом заходів безпеки. Проводяться необхідні слідчі та розшукові дії.

Нагадаємо, кандидат по 115-му виборчому округу Юрій Вуй звернувся із заявою до міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, де розповів про залякування та погрози на його адресу.

Вуй поскаржився, що йому невідомі телефонічно погрожували членам його сім’ї та йому персонально. Йшлося про фізичну розправу, зокрема.

Вуй розповів, що без його відома та від його імені відбулося так зване "вкидання" чорної агітації проти одної із політичних партій та одного із кандидатів.

У заяві Вуя йшлося, що організатори «чорної» агітації серйозно підставили два відомі львівські видавництва: ТзОВ «Видавничий ДІМ Молода Галичина» та Видавничий дім «Високий замок».

Крім цього, листі є посилання на відео-звернення кандидата, де він розповідає про усіх, хто причетний до поширення "чорної" інформації проти кандидатів у нардепи по 115 виборчому округу. Вуй назвав конкретні прізвища – генерального директора ЗІКу Дмитра Добродомова та керівника виборчого штабу Добродомова у 2012 році Андрія Мисика.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.