Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

енергоощадження

forum.rmnt.ru

Вівторок, 21 жовтня 2014, 12:29

На Львівщині орендарям державних приміщень можуть обмежити тепло у вихідні та святкові дні

енергоощадження

Львівська ОДА розглядає можливість обмеження використання теплової енергії у вихідні та святкові дні в орендованих приміщеннях під час опалювального сезону 2014-2015 років.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА. 

У Львівській ОДА розробили комплекс заходів з енергозбереження та зменшення витрат на оплату комунальних послуг та енергоносіїв, - сказано у повідомленні.

У  приміщеннях структурних підрозділів Львівської ОДА заборонено користуватись обігрівачами, обмежено застосування побутових електроприладів.

Планується також забезпечити ефективне використання освітлювальних приладів у приміщеннях та місцях загального користування, зокрема шляхом встановлення енергозберігаючих світильників та економії освітлення у після робочий та обідній час.

Окрім цього, доручено утеплити вікна та двері для скорочення витрат теплової енергії, заборонено встановлювати додаткові кондиціонери.

Нагадаємо, опалювальний сезон у Львівській області розпочнеться 22 жовтня. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.