Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори

radiosvoboda.org

Вівторок, 21 жовтня 2014, 14:25

"Свобода" та "Самопоміч" не проходять до парламенту, – соцопитування FUAS

вибори

За даними соцопитування, проведеного Першою Українською Асоціацією Соціології (FUAS) 13-18 жовтня 2014 року, у новому парламенті будуть представлені лише шість партій.

Таким чином, виборці бажають сформувати політичний склад парламенту з представників Блоку Петра Порошенка (електоральна підтримка – 30,1 %), Радикальної партії Олега Ляшка (12,9 %), Політичної партії «Народний фронт» (10,9 %), Політичної партії «Громадянська позиція (Анатолій Гриценко)» (8,9 %), Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» (7,7 %) та Партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна» (5,1 %). 

Інші політичні сили не долають 5% бар’єру – ВО "Свобода", партії "Об'єднання "Самопоміч" та "Опозиційний блок".

Опитування проводилися в 110 населених пунктах у всіх областях України (окрім Автономної Республіки Крим та районів Донецької і Луганської областей, які тимчасово непідконтрольні владі України) методом особистого інтерв’ю. Метод відбору респондентів – квотна вибірка (за ознаками вік, освіта і стать). Загалом було опитано 2045 респондентів віком від 18 років. Похибка репрезентативності опитування не перевищує -  2,6%.

З посиланням на «Свідомий українець-світу»

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.