Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Міжнародний центр миротворчості та безпеки

Вівторок, 21 жовтня 2014, 18:02

Для розвитку миротворчого центру необхідне додаткове фінансування, – Яценюк

Міжнародний центр миротворчості та безпеки

Міжнародному центру миротворчості та безпеки на Яворівщині, де військові проходять навчання та підготовку перед АТО, держава виділить додаткові кошти.    

Про це сьогодні, 21 жовтня, заявив Арсеній Яценюк, прем’єр-міністр України, під час візиту на Яворівський військовий полігон.

«Треба додатково профінансувати гуртожиток і медичне забезпечення. Завтра на уряді ми це приймемо і здійснимо постанову до кінця року. Вже пройшли ті часи, коли на озброєнні в України провинна бути стрілецька зброя на кшталт ПМ-ів, які до сьогоднішнього дня у нас ще використовуються. Є українська зброя. Це стосується важкої броньованої техніки, національна гвардія придбала ДТР-4, є БТР-3. Новий Міністр оборони зараз невідкладно зайнявся переозброєнням і придбанням нової техніки для збройних сил України», – сказав він.

Яценюк переконаний, що до кінця поточного року 18 мільярдів гривень, які були виділені з резервного фонду на оборонну промисловість, будуть використані.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.