Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

телефонний тероризм

ukurier.gov.ua

Середа, 22 жовтня 2014, 11:42

У Львові чоловік хотів підірвати заправку Коломойського – впіймали за дві години

телефонний тероризм

21 жовтня до працівників міліції надійшло повідомлення від рятувальників про те, що до них зателефонував невідомий чоловік і сказав, що хоче підірвати АЗС Коломойського у місті Львові, на проспекті Червоної Калини.

Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що на проспекті Червоної Калини є дві АЗС, а саме на проспекті Червоної Калини,50 та Червоної Калини,13а.

Кінолог та вибухотехніки науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВС України у Львівській області ретельно обстежили приміщення двох АЗС та прилеглі до них території. Після проведеної перевірки, фахівці вибухових речовин та пристроїв не виявили.

Проведеними слідчо-оперативними заходами працівники міліції встановили особу «мінера». Ним виявився 33-річний мешканець міста Львова, який ніде не працює.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.