Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

герой україни

1tv.com.ua

Середа, 22 жовтня 2014, 12:37

Яценюк поклопотав за звання «Героя України» для полковника з Львівщини

герой україни

Ігоря Гордійчука, полковника 80-ї окремої аеромобільної бригади з Львівщини сьогодні нагородили званням «Героя України».

Про це попросили прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка побратими військового, інформує прес-служба прем'єр-мінстра.

Відразу сьогодні відповідний наказ про присвоєння «Героя України» підписав Президент України.
До Прем’єр –міністра України Арсенія Яценюка, який сьогодні з робочим візитом відвідав Львівщину, на Яворівському полігоні звернувся військовий Іченський Анатолій. Чоловік попросив дати звання «Героя України» своєму побратиму Ігорю Гордійчуку, який брав участь у відновленні контролю та утриманні Савур-Могили. За кілька годин звання військовому з Львівщини були присвоєно. 

Ігор Гордійчук – полковник, який очолював загін спецпризначення, під час виконання завдань у тилу противника командував операціями із зайняття Савур-Могили. Гордійчук також "особисто очолював загони спецназу, виконуючи завдання глибинної розвідки далеко за лінією фронту. Впродовж 12 днів безперервних боїв на Савур-Могилі полковник Гордійчук героїчно утримував позицію, незважаючи на поранення і контузію, - повідомили в РНБО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.