Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори

vidia.org

Середа, 22 жовтня 2014, 16:51

У 118 окрузі перемагає Дубневич, проте 42% не визначились з вибором, – соцопитування Рейтинг

вибори

Близько 80% опитаних мешканців округу №118 (Львівська область) однозначно братимуть участь у виборах Верхової Ради 26 жовтня.

Про це йдеться в результатах дослідження, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг»

Щодо рейтингів кандидатів, то 34% опитаних, серед тих, хто будуть брати участь у виборах, підтримали б Богдана Дубневича (Блок П.Порошенка), майже 7% за Ольгу Швець (Народний Фронт), 5% – Данила Лубківського (самовисування), майже 4% за Андрія Ткачука (Радикальна партія). Не визначились із вибором 42% респондентів.

Найбільш відомим серед кандидатів є Богдан Дубневич (90% – знають такого). Він має найбільш позитивне ставлення на окрузі (40%). Данила Лубківського та Ольгу Швець знають трохи більше 20%.

30% виборців округу готові проголосувати за Блок Петра Порошенка, 20% – за Самопоміч, 13% – за Народний Фронт, 10% – за Радикальну Партію, по 5% – за Громадянську позицію та Батьківщину, 3% за Свободу. Разом з цим, 12% опитаних ще не визначились із вибором.

Довідка. Територія округу: частина Личаківського, Шевченківського районів м.Львова, Пустомитівський район. Вибіркова сукупність: 1200 респондентів. Метод дослідження: face to face. Помилка репрезентативності дослідження (для округу загалом): не більше 2,8%. Терміни проведення дослідження: 10-17 жовтня 2014р.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.