Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ДПСУ

pvu.gov.ua

П'ятниця, 15 червня 2012, 14:11

Понад 10 тис. пачок контрабандних сигарет затримали прикордонники на Львівщині

Вчора, 14 червня, у пункті пропуску «Краковець», що у Львівській області, виявили понад 10 тис. пачок контрабандних сигарет на суму 80 тис. грн., – повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Прикордонники Мостиського загону вивезли для додаткової перевірки вантажний автомобіль «Рено» з напівпричепом. За кермом автомобіля був громадянин України, котрий їхав з Трускавця до Перемишля. В напівпричепі автомобіля серед паливних брикетів з деревної тирси прикордонники виявили 20 ящиків сигарет марки «JIN LING» молдовського виробництва.

Аби запах сигарет не відчули службові собаки, порушник їх притрусив меленим перцем.

Вилучений товар прикордонники передали митникам.

Крім того, понад 700 пачок контрабандних сигарет виявили прикордонники Львівського загону у пункті пропуску «Рава-Руська-авто» спільно з митниками. Їх перевозив також українець, який до того ж мав підроблене свідоцтво на реєстрацію автомобіля «Мерседес», яким він їхав.

Матеріали по затриманню передали працівникам МВС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.