Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Андрій Хливнюк

П'ятниця, 24 жовтня 2014, 17:02

Гурт "Бумбокс" відсвяткує 10-річний ювілей концертом у Львові

Андрій Хливнюк

Завтра, 25 жовтня, у Львові гурт "Бумбокс" зіграє концерт з нагоди 10-річної творчої діяльності гурту.

Про це на прес-конференції розповів вокалістом гурту Андрій Хливнюк.

За словами фронтмена "Бумбокс", завтра на концерті вони гратимуть разом з гуртами «Pianoboy» та «O.Torvald».

«Вже десять років існує гурт «Бумбокс», за 10 років було видано 5 номерних платівок, співпрацювали з чудовими, талановитими музикантами, авторами, зараз триває 10-річний ювілейний тур «Бумбокс» і до проблем українського шоу-бізнесу ми ніякого відношення не маємо», – сказав Хливнюк.

«Львів – одне із перших міст, яке гурт у 2004-2005 роках відвідав з концертом. Львів – місто, в якому були одні з найбільш знакових концертів нашої команди за ці 10 років. Від першого концерту, здається в клубі «Picasso» і до останнього в Палаці спорту. Вибухова аудиторія була, ми щасливі, що такі люди ходять до нас на концерти і нам дуже приємно, що це відбувається, незважаючи на тяжкі часи, які в країні зараз відбуваються» – розповів Андрій Хливнюк.

За словами лідера «Бумбокс», група розпочинає своє велике турне зі Львова і продовжить не тільки на теренах України, а й Європи.

Нагадаємо, концерт "Бумбокс" відбудеться у Палаці спорту "Україна" 25 жовтня 2014. Розпочнеться о 20:00.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.