Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

бориславводоканал

boryslavmvk.gov.ua

Неділя, 26 жовтня 2014, 10:15

Невідомі особи викрали труби водогону «Бориславодоканалу»

бориславводоканал

Невідомі особи протягом декількох тижнів здійснювали несанкціонований демонтаж водогонів діаметрами 250 мм та 530 мм в с. Рибник та с. Перепростинь Дрогобицького району, що належать КП «Бориславодоканал».

Про це повідомила прес-служба Бориславської міськради. 

За словами місцевих мешканців, на ділянці сіл Перепростинь-Рибник діяла організована група з чітким розподілом обов’язків: одна бригада за допомогою екскаваторів відкопувала труби, інша - вирізали водогін, ще інша завантажувала вирізані труби у вантажівки і вивозила.

Про факт «проведення земельних робіт» ще 29 вересня повідомив прокуратуру Дрогобича та Дрогобицьку міліцію сільський голова Новокропиницької сільської ради Володимир Плоскодняк. На час написання заяви він не знав, що викопуються труби, а скаржився на розривання і пошкодження землі, яка призначена для ведення особистого селянського господарства.

Безпосередньо з крадіями спілкувався депутат сільради с. Перепростинь, який отримав від них частину труб із вкраденого водогону для будівництва пішохідного мосту та для облаштування водостоків під дорогою. За його словами, він дбав про громаду та не отримав особистої вигоди.

22 жовтня своїм розпорядженням міський голова Борислава Володимир Фірман утворив тимчасову комісію для проведення обстеження місця демонтажу металевих труб.

За підсумками обстеження комісією складено акт, а також скеровано листи у Головне управління МВС України у Львівській області, до Дрогобицького районного відділу Головного управління МВС України у Львівській області та Сколівського районного відділу Головного управління МВС України у Львівській області.

Міський голова Борислава Володимир Фірман доручив провести службове розслідування щодо причин запізнілої інформації про несанкціонований демонтаж металевих труб на водогонах.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.