Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори

poltava.pl.ua

Неділя, 26 жовтня 2014, 14:12

На дільниці Сихова порушили процедуру видачі бюлетенів

вибори

Члени виборчої комісії на Сихові неправомірно занесли виборців, котрі змінили місце голосування, до відомості для уточення списків виборців.

Про це повідомила прес-служба ГО "Опора".

ДВК №462004 не до кінця зрозуміли процедуру видачі бюлетенів для осіб, які змінили місце голосування.

Члени комісії вирішили занести таких виборців до відомості для уточнення списків виборців, хоча вони числилися у списку виборців. Тому, за отримання бюлетенів виборці розписувалися у відомості, а не у списку навпроти свого прізвища.

Відповідно до процедури, виборці, які змінили місце голосування, заносяться до списку виборців на тій дільниці, де вони будуть голосувати в день виборів. Список виборців має надаватися громадянам для підпису під час видачі бюлетенів.

Комісія відреагувала на зауваження спостерігачів з ОПОРИ та одразу ж виправила порушення. У списку виборців проти прізвищ цих двох виборців у графі "примітки" було вписано "підпис виборця у відомості". Таку примітку засвідчив голова та секретар комісії. Всі інші виборці, які змінювали місце голосування за отримання бюлетенів розписувалися у списку навпроти свого прізвища.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.