Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

алкоголь

mukachevo.net

Неділя, 26 жовтня 2014, 19:57

У Львові п'яний виборець засумнівався у справжності бюлетенів

алкоголь

О 12.30 годині у Залізничний райвідділ міліції звернувся дільничний інспектор міліції, котрий повідомив про те, що на дільниці, де він забезпечує охорону громадського порядку, перебуває 49-річний львів’янин у стані алкогольного сп’яніння. 

Про це повідомляє прес-служба МВС.

За словами правоохоронця, чоловік відмовився вкидати свої бюлетені в урну та намагається винести їх за межі дільниці, пояснюючи це тим, що у нього є підозра, що ці бюлетені підроблені. Чоловіка скеровано на медичне освідчення, вирішується питання про притягнення його до адміністративної відповідальності.

Схожий випадок трапився цьому ж районі. Зокрема, 74-річний львів’янин перебував на виборчій дільниці у стані алкогольного сп’яніння, поводив себе неадекватно та намагався порушувати громадський порядок. Після отриманого зауваження від членів виборчої комісії та працівника міліції, чоловік залишив дільницю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.