Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сех та Ганущин

influx.com.br

Неділя, 26 жовтня 2014, 17:51

Сех та Ганущин обмінялися звинуваченнями про брудні виборчі технології

Сех та Ганущин

Депутат Львівської облради облради Олександр Ганущин звинуватив кандидата у нардепи по 119 виборчому округу Ірину Сех, що Бродівське комунальне телебачення прокрутило замовний сюжет про неї. Сех у свою чергу назвала це провокацією, яку організував Ганущин.

"А в цей час 26.10.2014 року, півгодини тому, Бродівське комунальне телебачення (власність районної ради) прокрутило джинсовий сюжет про те, як кандидат в народні депутати Ірина Сех відкривала навчально-виховний комплекс у Підгірцях", написав у своєму Facebook Олександр Ганущин.

Водночас Ірина Сех Сех назвала це "провокацією проти неї, до якої причетні керівник ТРК «Броди» Володимир Булишин та Олександр Ганущин, який працює на виборах в кандидата в народні депутати від Радикальної партії Ляшка Андрія Андрущенка".

"Упродовж усієї виборчої кампанії директор ТРК «Броди» усвідомлено шкодив мені як кандидатові в народні депутати. І от сьогодні, в день виборів, раптом вирішив поставити в ефір сюжет за моєї участі, розуміючи, що це заборонено законом. Причому подія, яку він подає як «новину», відбулася 8 жовтня. Звичайно, це провокація проти мене. Таке могло прийти в голову тільки Олександрові Ганищину, який працює на виборах у кандидата Андрія Андрущенка", - зазначила Ірина Сех, передає прес-служба ВО "Свобода".

Нагадаємо, Ірина Сех та Андрій Андрущенко балотуються у 119 виборчому округу (місто Броди, Бродівський, Буський, Радехівський райони, частина Кам’янка-Бузького району).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.