Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Понеділок, 27 жовтня 2014, 10:24

Москва любить Садового: у столиці Росії перемогла "Самопоміч"

Андрій Садовий

У Москві за підсумками позачергових виборів у Верховну Раду найбільше голосів виборців набрала партія "Об'єднання "Самопоміч" Андрія Садового.

Про це за результатами підрахунку голосів повідомили у дільничній виборчій комісії при посольстві України у Москві, передає "Укрінформ".

"За результатами голосування, найбільше голосів у Москві набрала партія "Об'єднання "Самопоміч" - 152 голоси, на другому місці "Блок Петра Порошенка" з результатом у 106 голосів, на третьому – "Народний фронт", за який проголосували 94 громадяни України", - сказав співрозмовник агентства.

За даними виборчої комісії у Москві, комуністи набрали 25 голосів виборців, "Громадянська позиція" - 24, ВО "Свобода" і "Правий сектор" набрали по 23 голоси, "Батьківщина" - 20, "Сильна Україна" - 17.

Інші 50 голосів між собою розділили усі інші партії. Нагадаємо, що на цих позачергових парламентських виборах взяли участь 29 політичних партій.

У Москві за підсумками позачергових виборів у Верховну Раду проголосували 536 громадян України.

Нагадаємо, партія Садового перемагає також у Києві, набираючи 25% голосів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.