Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

http://ukraine2012.gov.ua

П'ятниця, 15 червня 2012, 17:05

Фунтік спрогнозував перемогу України у сьогоднішньому матчі

Пророк фан-зони у Києві кнур Фунтік спрогнозував перемогу збірної України у сьогоднішньому матчі збірних України та Франції, який відбудеться на «Донбас Арені».

Першими Фунтік з'їв кукурудзяні пластівці з миски з прапорцем нашої національної команди.

Після неточного прогнозу кнура у матчі збірних України та Швеції дехто з уболівальників жартома пропонував пустити його на шашлики, але загалом претензій до віщуна не висловлювали, - зазначив доглядач Фунтіка Іван Шпаковський.

За його словами, у київській фан-зоні Фунтік почувається цілком нормально і ні на що не реагує. Їжу для кнура - комбікорм, буряки та кабачки - доглядач привозить із собою і годує його точно за графіком: сніданок о 8-й, обід - о 13-й, а вечеря - о 18-й годині. А «віще» частування кукурудзяними пластівцями о 16-й годині - це для Фунтіка десерт. Доглядач запевнив, що жодним чином не «підказує» кнуру результат футбольного матчу, а просто ставить тарілки з десертом і прапорцями команд на метровій  відстані одна від одної, а Фунтік сам вирішує, до якої підійти першою і чи підходити взагалі.

Нагадаємо, хряку-віщуну два з половиною роки, важить він 380 кг, а ім'я Фунтік отримав ще до футбольного чемпіонату.

Крім того, харківський тхір Фред також прогнозує перемогу збірної України над командою Франції.

Нагадаємо, сьогодні, 15 червня, у Донецьку відбудеться матч Україна-Франція.

Джерело: Інформаційний центр «Україна-2012»

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.