Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

африканська музика

choco-locate.com

Вівторок, 28 жовтня 2014, 13:15

У Львові на майстер-класі дітей знайомитимуть з музикою Африки

африканська музика

Фестиваль Art Meetings організовує у Львові дводенні освітньо-музичні майстер класи, щоб полегшити дітям пізнання світу звучань і мелодій.

Про це повідомили організатори заходу.

"Як звучить далека Африка? Які видає звуки? Якою є музика Чорної Суші? Тепер ви можете відчути її смак", так організатори  розповідають про дводенні майстер класи "Lviv to Africa".

Їх проведе Piotr Gospodarczyk, який вже кільканадцять років займається освітньою і культурною діяльністю. Gospodarczyk допомагає дітям відкривати інші культури і проявити власну музикальність, через гру і музичні забави на основі ударних інструментів. Ця техніка використовується педагогами і вчителями на уроках музики та арттерапії - форми психотерапії, що полягає у лікуванні мистецтвом.

Майстер класи полягають в знайомстві з ударними інструментами, досвіді музичних культур світу і ознайомленню з справжньою мовою барабанів. Підсумуванням і кульмінаційним пунктом занять буде створення учасниками великого оркестру і спільного концерту, основою якого будуть афро-латинські мелодії, довільно модифікованих молодими музикантами.

Нагадаємо, Art Meetings - це не тільки концерти і дискусійні платформи. Це перш за все культурний обмін, найглибшою формою яких є майстер класи. Участь може взяти кожна молода людина, яка здійснить одну умову – зацікавитися світом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.