Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

П'ятниця, 15 червня 2012, 17:16

З аеропорту до стадіону можна доїхати на ретро-автомобілі

Сьогодні, 15 червня, у Львові члени місцевого клубу ретро-автомобілів «ЗАЗ-Козак» безкоштовно возять фанатів з аеропорту до стадіону та до фан-зони Львова. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Спеціально до Євро-2012 у Львові члени місцевого клубу ретро-автомобілів «ЗАЗ-Козак» підготували раритетні українські автомобілі «Запорожець» ЗАЗ-965 та розмалювали їх у кольори країн-організаторів. Жовто-блакитний та біло-червоний автомобілі, яким вже понад 50 років безкоштовно возять фанатів з аеропорту до стадіону та до фан-зони Львова.

Власники автомобілів Остап Лишак (українські кольори) та Василь Шевченко (польські кольори) взяли участь у фан-параді в підтримку збірної України у Львові. За словами власників автомобілів, вони хочуть, щоб у туристів Україна та Львів асоціювалися як привітні, відкриті для світу, тому ініціювали таку акцію.

Нагадаємо, сьогодні у Львові відбувся парад на підтримку збірної України, в якому, зокрема, взяли участь ретро-автомобілі «ЗАЗ» .
Також сьогодні у Донецьку відбудеться матч між збірними України та Франції.

Перший український автомобіль «Запорожець» моделі ЗАЗ-965 був виготовлений на запорізькому автозаводі у 1960 році. У 1983 році у Львові створено перший на теренах колишнього СРСР клуб власників ЗАЗ-965.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.