Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Богдан Матківський

zik.ua

Вівторок, 28 жовтня 2014, 19:49

Активіст Євромайдану та учасник АТО Матківський переміг у Дрогобицькому окрузі (100% протоколів)

Богдан Матківський

Самовисуванець Богдан Матківський переміг на виборах в одномандатному виборчому окрузі №121 (Дрогобицький район) з результатом 23.62% голосів – при 100% опрацьованих протоколів.

Про це повідомляється на сайті Центральної виборчої комісії.

Висуванець "Народного фронту" Іван Матковський іде другим – 16.34% голосів. Народний депутат, обраний від цього ж округу у 2012 році, висуванець "Батьківщини" Роман Ілик на третьому місці – 16.26%.

На сайті ЦВК вказано, що Богдан Матківський народився 14 лютого 1980 року в місті Трускавець Львівської області, громадянин України, має вищу освіту, є генеральним директором ТОВ "ЗЕТ-Автор", безпартійний, проживає в місті Дрогобич. 

До слова у рекламному ролику на підтримку Матківського, який є розміщений на сторівнці кандидата у Facebook, зазначається, що Богдан Матківський "жив та боровся на Київському Майдані ща оновлення неньки України з листопада 2013 до повної перемоги у лютому 2014". Також ролику йдеться, що Матківський у грудні 2013 року вступив до лав Самооборони Майдану і є заступником командира Дрогобицької сотні Самооборони Майдану.

Крім цього, майбутній депутат Матківський у березні 2014 року вступив добровольцем у Національну гвардію України та став командиром взводу Гвардії імені Кульчицького. Воював біля Слов'янська та Краматорська.

У ролику також йдеться про те, що Матківський не витратив на власну передвиборчу кампанію "гроші підступних олігархів та сумнівних бізнесменів". Фінансували кампанію кандидату він сам, "друзі-однодумці" та "співчуваючі".

Передвиборчий ролик Матківського:

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.