Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Кіт

Середа, 29 жовтня 2014, 13:25

Висуванець Блоку Порошенка Андрій Кіт переміг на Стрийщині та Жидачівщині (100% протоколів)

Андрій Кіт

Висуванець партії "Блок Петра Порошенка" Андрій Кіт переміг на позачергових виборах до Верховної Ради на одномандатному виборчому окрузі №126 з результатом – 30.64% голосів (опрацьовано 100% протоколів). 

Про це повідомляється на сайті Центральної виборчої комісії.

Другим за результатами волевиявлення іде самовисуванець, член політичної партії "Правий сектор" Андрій Гергерт – 22.13% голосів. Розрив між Котом та Гергертом становить приблизно 9 тисяч голосів.

На третій позиції наразі колишній голова Львівської ОДА та висуванець "Об'єднання "Самопоміч" Микола Кміть – 20.81%.

Довідка. Андрій Кіт є депутатом Львівської обласної ради від УДАРу. За даними ЦВК, Кіт має вищу освіту та декілька посад – заступник директора, ТОВ "Млин Агро", заступник директора, ТОВ "Підгірці", заступник директора, ПП "Агрофірма "Лугове", заступник директора, ТОВ "Буське сорто-насінницьке підприємство".

Нагадаємо, у інших мажоритарних округах Львівщини перемогли брати-олігархи Дубневичі, посадовець Львівської міськради Ірина Подоляк, екс-міністр охорони  здоров'я Олег Мусій, а також активіст Євромайдану та учасник АТО Богдан Матківський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.