Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Дідик

zik.ua

Четвер, 30 жовтня 2014, 11:24

У Львові зареєстровано ГУ фіскальної служби Львівщини і призначено керівників

Андрій Дідик

29 жовтня 2014 року в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців зареєстровано Головне управління ДФС у Львівській області. 

Адреса Головного управління ДФС у Львівській області: 79003, м.Львів, вул.Стрийська, 35, інформує прес-служба ГУ Міндоходів у Львівській області.

Наказом Державної фіскальної служби України від 27 жовтня Андрія  Дідика призначено першим заступником начальника Головного управління ДФС у Львівській області.

Також цим наказом на Дідика покладено виконання обов’язків начальника Головного управління ДФС у Львівській області.

Наказом Державної фіскальної України від 28 жовтня 2014 року Віктора Лилика призначено першим заступником начальника Головного управління ДФС у Львівській області, який здійснює координацію діяльності підрозділів податкової міліції.

Нагадаємо, Андрій Дідик від 26 червня був призначений виконуючим обов’язки начальника Головного управління Міндоходів у Львівській області. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.