Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

панкевич

Четвер, 23 жовтня 2014, 11:52

Депутат вимагає повернути бомбосховище у комунальну власність

панкевич

Депутат Львівської міської ради Богдан Панкевич під час пленарного засідання сесії звернувся із запитом до міського голови Андрія Садового та начальника управління з надзвичайних ситуацій Львівської області щодо облаштування бомбосховищ.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міськради.

Як повідомив депутат, під будинком №10 по вулиці Коновальця міститься велике бомбосховище. Воно було побудоване в міжвоєнний період як сучасна інженерна споруда, добре захищене бетонними перекриттями і зміцнене потужними сталевими балками.

За словами Богдана Панкевича, однак в минулі роки влада міста продала його буквально за копійки приватній особі. Власник зрізав і здав як металолом металеві балки, що зміцнювали перекриття, чим компенсував собі ціну покупки приміщення. На даний час приміщення не використовується і було знову виставлене на продаж приватною особою.

Враховуючи загрозу поширення воєнного протистояння з Росією на всю територію України, депутат пропонує зобов’язати власника бомбосховища повернути приміщення до первісного інженерного стану за власний рахунок.

Викупити приміщення назад в комунальну власність міста Львова. Облаштувати в даному приміщенні бомбосховище для цивільного захисту населення прилеглих будинків.

«До початку воєнний дій на території Львівщини надати дане приміщення в користування волонтерським організаціям, котрі займаються постачання армії та добровольчих батальйонів», - запропонував Богдан Панкевич.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.