Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Турянський

Понеділок, 3 листопада 2014, 09:39

Турянський божиться, що не пов'язаний з Курченком та Пшонкою

Юрій Турянський

Львівська ОДА заперечує факт, що тимчасовий виконувач обов'язків голови Львівської ОДА Юрій Турянський пов’язаний із злочинною діяльністю наближених до Януковича Сергія Курченка та Віктора Пшонки.

"31 жовтня інтернет-видання Zaxid.Net опублікувало ще одну статтю, яка містить наклепи, недостовірні і бездоказові звинувачення на адресу керівника Львівщини Юрія Турянського. Появу серії наклепницьких статей розцінюємо як намагання дискредитувати т.в.о. голови Львівської ОДА", йдеться в повідомленні прес-служби Львівської ОДА.

У Львівській ОДА кажуть, що жодних фактів та доказів звинувачень на адресу Юрія Турянського автори статті не оприлюднюють, а навпаки – визнають їх безпідставними.

"Схожу статтю наклепницького змісту “Турянський забрав собі Мерседес, який Сех віддала львівському архіву” інтернет-видання Zaxid.Net опублікувало 15 вересня. Насправді ж автомобіль Mersedes-Bеnz, 2004 року випуску, реєстраційний номер ВС 1000 СХ, передали на баланс Львівської облдержадміністрації до призначення Юрія Турянського т.в.о. голови Львівської ОДА", повідомили у прес-службі.

"Ще раніше інтернет-видання Zaxid.Net оприлюднювало звинувачення щодо причетності Юрія Турянського до сумнівних операцій на вугільному ринку. Жодне із звинувачень не було доведено, ґрунтувалось лише на плітках. Ще раз наголошуємо, що Юрій Турянський не має стосунку до діяльності ТзОВ «Укр-вуглепром», повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.