Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

партія "Воля"

Понеділок, 3 листопада 2014, 10:59

Бунт на кораблі Садового: "Воля" створить власну фракцію у Раді

партія "Воля"

Партія “Воля” визнала незадовільною співпрацю з Об’єднанням “Самопоміч” та створить у парламенті своє об’єднання.

Про це повідомила прес-служба партії "Воля".

У новому парламенті партійці “ВОЛІ” сформують міжфракційне депутатське об’єднання “ВОЛЯ” або депутатську групу “ВОЛЯ”, яка виконуватимиме роль представництва інтересів партії у Парламенті та діятиме згідно з рішенями керівних органів партії. Таке рішення було прийняте на зборах партії “ВОЛЯ”, що відбулися 2 листопада у Києві.

Національні Збори визнали незадовільною співпрацю на позачергових виборах народних депутатів України з Об’єднанням "Самопоміч", зокрема, партійці негативно оцінили порушення Об’єднанням “Самопоміч”рішень І-х позачергових Національних зборів партії “ВОЛЯ”, непідтримку узгоджених мажоритарних кандидатів на окремих округах та невідповідність люстраційним та морально-етичним критеріям деяких активістів та членів Об’єднання “Самопоміч”.

“При цьому народні депутати, що були обрані за спільним з Об’єднанням “Самопоміч” списком виконають взяті на себе зобов’язання щодо вступу у фракцію “Самопоміч” у Парламенті”, - заявила  член Ради партії “ВОЛЯ” Ірина Суслова.

Нагадаємо, партія "Воля" брала участь у позачергових парламентських виборах спільно під брендом "Самопомочі". Партія Садового набирає наразі 10,98% голосів і впевнено проходить у парламент. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.