Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львів-Тернопіль

uzpravda.org

Понеділок, 3 листопада 2014, 11:55

Стартував ремонт на дорозі Н-02 Львів-Тернопіль

Львів-Тернопіль

2 листопада розпочато ремонт автомобільної дороги Н-02 Львів – Тернопіль на ділянці км 68+000 – 72+000 (об”їзд м. Золочів).

Рух транспорту на цій ділянці автомобільної дороги здійснюється однією смугю, – про це інформує служба автомобільних доріг у Львівській області.

На даній ділянці передбачено відновлення та зміцнення дорожньої основи методом холодного ресайклінгу з подальшим влаштуванням дорожнього покриття асфальтобетоном. Виконання ремонту доріг таким методом надає 10 років гарантії на дорожню основу та 3 роки на верхній дорожнього покриття.

За підсумками відкритих торгів між службою автомобільних доріг у Львівській області та підрядною організацією 21 жовтня 2014 року укладено угоду на виконання робіт. Повна вартість ремонту даної ділянки понад 28 млн. грн.

Служба автомобільних доріг у Львівській області просить водіїв та гостей Львівщини з розумінням поставитись до незручностей, пов”язаних із дорожніми роботами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.