Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львів

iloveukraine.com.ua

Вівторок, 4 листопада 2014, 09:05

Від сьогодні подачу опалення у Львові призупиняють

Львів

Відповідно до розпорядження №381 «Про призупинення подачі теплоносія для опалення», теплопостачальні підприємства від сьогодні призупиняють споживачам подачу теплоносія для опалення.

Таке рішення прийнято, зважаючи на зростання температури повітря, з метою економії енергоносіїв, інформує прес-служба Львівської міськради.

У той же час, опалення закладів освіти, охорони здоров’я та культури буде здійснюватись на підставі звернень керівників закладів. Також теплопостачальні підприємства мають проводити щоденний моніторинг температури зовнішнього повітря для відновлення опалення споживачам відповідно до температурного графіка подачі теплоносія.

«Нічого доброго наш східний сусід для нас у цьому плані не робить. Зараз перед нами стоїть питання економії коштів, адже кожен спалений кубометр газу – це навантаження на сімейний бюджет», – зазначив перший заступник міського голови Львова Олег Синютка.

«Минулого опалювального сезону, який розпочався 1 жовтня 2013 р., впродовж осені ми три рази повністю відключали подачу опалення, у зв’язку з підвищенням температури. Цього року ми також готові повністю призупинити подачу опалення і відновити його, коли температура понизиться.

Призупинення подачі опалення дозволить нам уникнути нераціонального споживання газу, а отже економи газ і, відповідно, економити кошти наших споживачів. Адже з 1 липня 2014 року зросли тарифи на тепло», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.