Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

дитсадок

poltava.pl.ua

Середа, 5 листопада 2014, 10:00

Депутат Львівської міськради просить відновити дитсадок на Сихові

дитсадок

Після часткового вивільнення орендарями приміщення на вул. Зубрівській, 9 у дошкільному навчальному закладі №17 здійснюються крадіжки комунальної власності, руйнується покрівля, стіни та вікна.

Про це йдеться у депутатському запиті Василя Горона до міського голови Андрія Садового, інформує Інформаційни портал депутатів Львівської міськради.

Депутат нагадав, що забезпеченість дітей місцями в дошкільних навчальних закладах міста Львова є надзвичайно актуальною. Однією з причин перевантаження діючих груп у ДНЗ та їх недостатньої кількості є те, що частина приміщень, в яких раніше вони функціонували, сьогодні не пристосовані для проведення виховних та навчальних заходів із дітьми. Одним із таких приміщень є ДНЗ №17, що розташований за адресою: м. Львів, вул. Зубрівська, 9.

«До мене неодноразово звертались мешканці Сихівського району міста Львова із проханням вжити заходів щодо охорони та відновлення роботи ДНЗ №17. Адже, як мені стало відомо, після часткового вивільнення вказаного приміщення орендарями, у ДНЗ здійснюються крадіжки комунальної власності, руйнується покрівля, стіни та вікна. Окрім цього, громадяни наголошують, що територія поблизу дитячого навчального закладу є місцем концентрації наркозалежних та інших антисоціальних елементів, що у майбутньому може призвести до негативних наслідків для мешканців прилеглих будинків», - йдеться у запиті.

Зважаючи на актуальність проблематики забезпеченості дітей місцями в дошкільних навчальних закладах міста Львова, депутат ЛМР просить вжити необхідних заходів щодо перевірки зазначених у цьому депутатському запиті обставин та відновлення роботи дитячого навчального закладу. Крім цього, з метою врегулювання вищенаведеної ситуації, Василь Горон вимагає забезпечити виконання дії щодо охорони комунального майна та прилеглої території ДНЗ №17.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.