Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

українські миротворці

tsn.ua

Середа, 5 листопада 2014, 13:56

Львівська облрада вимагає залучити до АТО українських миротворців

українські миротворці

Рішенням сесії Львівської облради депутати звернулись до президента та Верховної Ради щодо необхідності негайного відкликання українських миротворців, котрі беруть участь у міжнародних операціях, для залучення їх до проведення Антитерористичної операції на сході України.

Про це повідомила прес-служба Львівської облради.

У своєму зверненні депутати висловлюють занепокоєння ситуацією, в яку потрапили Збройні сили України в районі проведення АТО: «Неприхована, відверта і відкрита допомога керівництва Російської Федерації ополченцям фейкових республік «ДНР» та «ЛНР» затягує успішне завершення АТО й унеможливлює встановлення стійкого миру на східних теренах нашої держави.»

Зокрема, депутати наголошують: «За таких надзвичайно важких умов, коли по обидва боки кордону «Гради» пекельним вогнем накривають українські військові підрозділи, вони, як ніколи потребують підтримки і допомоги військових контингентів, які нагромадили чималий досвід, беручи участь у військових операціях в інших державах», - наголошують депутати.

На думку обласних обранців, таку підмогу військовослужбовцям України в проведенні та успішному завершенні АТО можуть надати українські миротворці, які впродовж 20 років задіяні в міжнародних операціях з підтримки миру і безпеки.

Відтак, рішенням сесії Львівської обласної ради депутати звернулись до Президента України та Верховної Ради України з проханням врахувати усі реальні та потенційні загрози національним інтересам Української держави, а також відкликати підрозділи ЗСУ, які беруть участь у міжнародних операціях з підтримки миру та безпеки в інших державах, для подальшого їх в АТО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.