Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Драма

festyvali.org.ua

Середа, 5 листопада 2014, 15:47

«Драма.UA» представляє п’єсу «Бургомістр»

Драма

6 та 7 листопада на Першій сцені сучасної драматургії «Драма.UA», яка знаходиться за адресою вул. Городоцька, 36, проведуть прем’єру сценічного читання «Бургомістр» сучасної польської драматургині Малгожати Сікорської-Міщук. 

Режисер – Антон Романов. Читають: Катя Саченко, Наталя Мазур, Василь Василик, Михайло Понзель, Роман Кривдик, Олег Онещак.

Квитки можна придбати он-лайн ticketclub.com.ua або в галереї «Дзиґа» (Львів, вул. Вірменська, 35), антикафе CoMMuna (Львів, вул. Галицька, 1), кафе «Come in» (Львів, вул. С. Крушельницької, 3).

Перша сцена сучасної драматургії «Драма.UA» – це перша і, поки що, єдина в Україні постійна платформа для постановок сучасної драматургії.

Театральний сезон Перша сцена «Драма.UA» розпочала ескізом вистави за п’єсою класика сучасної британської нової драми Сари Кейн «Підірвані» на початку жовтня 2014 року. Протягом театрального сезону 2014–2015 рр. заплановані прем’єри вистав і сценічних читань за п’єсами відомих британських драматургів Марка Равенгілла та Полі Стенхем, білоруса Максима Доська, українки Наталі Ворожбіт та ін. Над постановками працюватимуть режисери з України та Європи.

«Відкриття театрального сезону «Війна» – це наш спосіб говорити про важливі події навколо, не впадати у розпач, знаходити ґрунт під ногами і вибудовувати стратегію позитивних змін.
Ми переконані, що театр має значення у кризових ситуаціях. На нашу думку, театр поряд з щоденними розмовами і медіа є добрим інструментом аналізу і осмислення дійсності. Ми віримо, що театр разом з глядачами має вплив на зміну дійсності навколо. Тому в складний морально, економічно й політично час, ми відкриваємо нову театральну інституцію у Львові – Першу сцену сучасної драматургії «Драма.UA», оскільки вважаємо, що саме у час радикальних змін, коли легко втратити цінності і орієнтири, важливо будувати тяглість і традицію», - розповіли організатори.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.