Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Євромайдан

П'ятниця, 7 листопада 2014, 19:57

У Львові вшанують першу річницю Революції Гідності

Євромайдан

Сьогодні у Львові відбулося перше засідання оргкомітету з відзначення першої річниці Революції гідності.

Під час засідання представникі громадських активістів, представникі політичних сил, громадських та студентських організацій, ініціатив, що виникли на Майдані та після нього і досі активно працюють на утвердження принципів Майдану та збереження його здобутків.

Було вирішено, що "святкування", як такового не повинно бути у такий складний для України період. Натомість потрібно відзначити річницю Революції.

Представники студентських ініціатив взяли на себе організацію дня вшани Революції, за їх словами, ті ідеї, які народилися під час майдану, повинні постійно надходити в маси, ніхто не повинен забувати, заради чого люди стояли рік тому.

Також, усі присутні на засіданні одностайно вирішили провести аналіз стосовно вимог, які були підняті під час Євромайдану, та перевірити, які з них на даний момент влада вже виконала.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.