Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

підземелля

micto.cz

Понеділок, 10 листопада 2014, 09:47

У Львові пройде конференція про підземелля історичних міст

підземелля

17-18 листопада у Львові відбудеться міжнародна науково-практична конференція «Підземелля історичних міст: «Концепція збереження та розвитку».

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Конференція проводиться в рамках проекту «Підземне місто: розвиток і популяризація транскордонного туризму завдяки створенню транскордонного туристичного маршруту підземними трасами Львова, Жешува, Любліна».

Організатор конференції - управління охорони історичного середовища Львівської міської ради
Початок заходу о 11.00 год. у конференц-залі «Євроготелю», що на вул.Тершаковців, 6а.

А 19 листопада відбудеться засідання робочої групи проекту, партнерів та представників Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна (2007-2013) Європейського союзу, присвячене підведенню підсумків проекту та обговоренню перспектив його розвитку та подальшої реалізації.

Довідка
Проект «Підземне місто: розвиток і популяризація транскордонного туризму завдяки створенню транскордонного туристичного маршруту підземними трасами Львова, Жешува, Любліна» реалізовується управлінням охорони історичного середовища Львівської міської ради за підтримки Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна (2007-2013) Європейського союзу.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.