Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Єгор Соболєв

Понеділок, 10 листопада 2014, 10:27

Соболєв покинув "Волю"

Єгор Соболєв

Новообраний народний депутат, член партії "Воля" Єгор Соболєв заявив про свій вихід із партії. 

Про це він повідомив у своєму Facebook.

"Друзі, я вийшов з партії "Воля". Боротися за печатку, виключення мертвих душ, з маніпуляціями з прес-заявами; бачити "Титан" на партійних зборах - це шлях в нікуди. Ще раз вибачаюся перед усіма, кого переконав вступити в партію. Дякую усім за Вашу підтримку в цей найчорніший тиждень мого життя", написав Соболєв.

Крім цього, політик поділився планами майбутньох парламентської діяльності. "Що далі? Окрім участі в об`єднанні разом із Самопоміччю українських парламентських сил навколо рішень, а не посад, зараз сконцентруюся на контролі за втіленням закону "Про очищення влади". Вороги нашої держави готуються зупиняти його рішеннями судів, які самі потребують очищення. А далі - повністю скасувати через Конституційний суд. До 10 з 16 суддів досі - люди Віктора Януковича", написав Соболєв.

Нагадаємо, партія “Воля” визнала незадовільною співпрацю з Об’єднанням “Самопоміч” та створить у парламенті своє об’єднання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.