Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ДПСУ

http://zik.ua

Понеділок, 18 червня 2012, 12:07

За останню добу український кордон перетнуло понад 330 тис. осіб

Упродовж останньої доби державний кордон України перетнуло понад 330 тис. осіб та 65 тис. транспортних засобів. Це наразі найбільша кількість осіб, що перетнула кордон за останній період. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

 

В середньому до початку футбольного чемпіонату через кордон слідувало 210 тис. осіб. За минулу добу оформлено понад 150 організованих груп вболівальників, а загалом, починаючи з 5 червня, через кордон прослідувало понад 1000 таких груп.

Сьогодні вночі збірні команди Німеччини, Данії, Португалії та Нідерландів відлетіли з України, а англійці мають прилетіти в Донецьк на гру зі збірною України. В аеропортах приймаючих міст очікується, що пройде оформлення понад 120 рейсів.

Загалом з 5 червня кількість оформлених літаків сягнула 725. За добу 64 вболівальників пропущено за окремими рішеннями, адже вони не мали належно оформлених документів, проте мали квитки на матчі. 4 осіб все ж не пропустили через кордон, ніяких підтверджень, що вони їдуть на матчі Євро-2012 в них не було.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.