Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Mozart in Rock

radiosa.deviantart.com

Середа, 12 листопада 2014, 10:39

Львівська філармонія запрошує на рок-інтерпретацію музики Моцарта, Бетховена та Баха

Mozart in Rock

У четвер, 20 листопада, о 19:00 годині у Львівській філармонії унікальний диригент та соліст Артем Семенов і хор «GALART» презентують масштабне музичне дійство «Між пеклом та раєм». 

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної філармонії.

Театр-хор «GALART» виконає перлини світового музичного мистецтва у новому, неповторному звучанні.

Геніальні твори Вольфганга Амадея Моцарта, Джузеппе Верді, Шарля-Каміль Сен-Санса, Йоганна Себастьяна Баха, Георга Фрідріха Генделя, Джовані Баттіста Перголезі, Людвіга ван Бетховена будуть представлені в інтерпретації стилів симфо-рок та рок-класика.

Театр-хор «GALART» створив у 2013 році Артем Семенов, випускник Львівської консерваторії. Він – професійний диригент, срібний фіналіст першого сезону шоу «Україна має талант» (канал СТБ), є неймовірним, неординарним виконавцем з унікальним голосом контр-тенор, який є одним із найвищих чоловічих оперних голосів. Одночасно Артем Семенов є солістом та диригентом Театру-хору «GALART». Артем Семенов у шоу-бізнесі України заявив про себе як музичний «революціонер», що змінює стереотипи в музичному світі культури України.

У колективі «GALART» 22 талановитих професійних хормейстери, 5 професійних рок-музикантів: гітара, бас-гітара, клавіші, ударні, перкусія, та 6 музикантів класичної струнної групи : 2 скрипки, 2 альти та 2 віолончелі.
Це масштабне музичне дійство варте того, щоб бути почутим вимогливими глядачами міста Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.