Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

дитячі майданчики

pda.myvin.com.ua

Середа, 12 листопада 2014, 13:53

Депутат просить Садового побудувати ігрові майданчики в дитсадку на Сихові

дитячі майданчики

Депутат Львівської міськради Олександр Алєксєєв подав депутатське звернення до міського голови Львова Андрія Садового з проханням побудувати нові ігрові майданчики у ДНЗ №44.

Про це повідомляє Інформаційний портал депутатів Львівської міськради.

Подаємо звернення повнотекстово.

«До мене, як до депутата Львівської міської ради, звернулася адміністрація ДНЗ - 44 Сихівського р-ну м. Львів з проханням посприяти у виділенні коштів на придбання та ремонт 13 павільйонів та ігрових майданчиків, що знаходяться в аварійному стані і потребують капітального будівництва згідно із санітарно-гігієнічними нормами. В експлуатації вони вже 30 років; стіни потріскані, підлога прогнила, дах знищений. Ремонт даних павільйонів малорентабельний і в цілому по капіталовкладенню рівняється побудові нових альтанок ( у кількості 13 шт. згідно к-ті дитячих груп що перебувають в даному ДПЗ).

Ремонту потребують також пішохідні доріжки та території (потрісканих ребриків та асфальтних доріжок). Силами батьків вже зроблено ремонт багатьох приміщень в даному дитячому закладі, однак коштів на вище зазначені потреби не вистачає.

Я вважаю, що ця сума є зовсім незначною для бюджету міста, тоді як для вихованців даного ДНЗ -44 вкрай необхідна і буде за честь для влади міста долучитись та допомогти батькам та створити зразковий дитячий заклад в нашому місті Лева.

У зв’язку з цим та на підставі ЗУ «Про статус депутатів місцевих рад» звертаюся до Вас з проханням виділи необхідні кошти з міського бюджету розвитку у 2015р. для вищезазначених потреб».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.