Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівська міськрада

gazeta.lviv.ua

Середа, 12 листопада 2014, 16:55

Чиновник Садового під виглядом реконструкції даху добудовує собі мансарду, – Автономний опір

львівська міськрада

4 листопада відбулось судове засідання у справі «реставрації» даху будинку на вулиці Франка 127, одна з квартир якого належить близьким родичам директора департаменту містобудування Львівської міської ради Андрія Павліва.

Про це повідомляє прес-служба "Автономного опору".

"Прописані там його дружина, син, тесть та теща, однак і сам Андрій Павлів там проживає. Під виглядом реконструкції даху, сім’я Павлівих добудовує собі мансарду, яка займатиме цілий поверх. Офіційним “реконструктором” виступає син Андрія Павліва", йдеться у повідомленні.

Суддею на процесі є Шашуріна Галина Олександрівна. "Суддя відразу продемонструвала своє упереджене ставлення до журналістів, відмовивши йому в праві на зйомку судового засідання. Зі сторони відповідача виступали кишенькові експерти, більшість з яких підпорядковуються Павліву по службовому порядку", йдеться в повідомленні.

Наступне засідання відбудеться 2 грудня в Сихівському районному суді. "Хоча суд видав заборону на проведення робіт протягом часу проведення судових засідань, робітники працюють подвійними темпами", зазначають у Автономноиу опорі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.