Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

свобода

antikor.com.ua

Середа, 12 листопада 2014, 14:45

Звільняються восьмеро свободівських голів РДА на Львівщині (оновлено)

свобода

ВО "Свобода" заявила про складення повноважень свободівцями, - членами Кабміну, головами обласних та районних державних адміністрацій.

Про це йдеться у заяві партії, оприлюдненій на офіційному сайті.

Наразі восьмеро свободівців очолюють райдержадмінстрації на Львівщині. Зокрема:

1) Жовківська РДА – Богдан Юрдига. 28-річний Богдан Юрдига – представник партії "Свобода", вчився на аспірантурі ЛНУ ім. Івана Франка (політологія). У 2010 році його було обрано заступником голови Жовківської районної ради.

2) Радехівська РДА – Василь Куць. Член ВО «Свобода», тричі обирався до Радехівської райради. Відповідно до біографії, яка розміщена на сайті Львівської ОДА, Куць більше 20-ти років працював водієм. Останнє місце роботи перед призначенням на посаду очільника району - майстер зміни Приватного підприємства «Тайфун-Плюс», с. Ожидів Буського району.

3) Городоцька РДА – Андрій Хамик, свободівець. Хамику – 23 роки, він наймолодший голова РДА в Україні. Був головою Координаційної ради Майдану в Городку. Був головою Городоцького осередку Молодіжної громадської організації «Сокіл» імені Степана Бандери. МГО «Сокіл» пов’язана зі «Свободою», була створена 2006 року за підтримки «Свободи».

4) Буська РДА – Богдан Гринишин. До призначення Гринишин займав посаду заступника голови Буської райради. Був депутатом Буської райради від ВО «Свобода», керівником Буської районної організації ВО "Свобода".

5) Мостиська РДА – Михайло Мартин. Михайло Мартин був депутатом Мостиської райради від "Свободи", також був директором фермерського господарства.

6) Турківська РДА – Василь Гакавчин. Про Гакавчина відомо, що він пройшов до Турківської районної ради за списками "Свободи". Має вищу освіту, до обрання депутатом працював старшим державним податковим ревізором-інспектором в ДПІ м.Турка.

7) Старосамбірська РДА – Мирон Пацай. Мирон Пацай був головою фракції "Свобода" у Старосамбірській райраді. За даними Прикарпатської правди, Мирон Пацай, а також голова Самбірської РДА Олег Домчак є шваграми.

8) Жидачівська РДА - Мирон Кузишин. Перед призначенням був депутатом Львівської міськради від ВО "Свобода". Цікавий факт у біографії Кузишин - у 1998 до 2001 працював на посаді бармена у різних кав'ярнях. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.