Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

тепломережа

m.day.kiev.ua

Четвер, 13 листопада 2014, 12:05

Чехи інвестують 1,5 млн євро на модернізацію тепломереж у Дублянах

тепломережа

Т.в.о. голови ОДА Юрій Турянський та генеральний директор компанії TTS Ріхард Горки підписали 12 листопада Меморандум про співробітництво між Львівською облдержадміністрацію та чеською компанією TTS eko s.r.o.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Першим проектом, який заплановано реалізувати компанією TTS eko s.r.o. на Львівщині є модернізація котельні м. Дубляни, шляхом заміни газових котлів на новітні котли загальною потужністю до 3Мвт, які працюють на відходах деревини та іншій біомасі, а також провести заміну тепломереж міста.

Сума власних інвестицій компанії становитиме 1,5 млн. євро. Роботи щодо реалізації проекту заплановано розпочати до кінця цього року.

“Для Львівщини надзвичайно актуальною є підтримка іноземних партнерів у реалізації сучасних енергоощадних проектів, які дозволять позбутися газової залежності. Вважаю, що завдяки спільним зусиллям Львівської обласної державної адміністрації та чеської компанії ТТS eko s.r.o. в області буде збільшено рівень використання місцевих альтернативних видів палива та забезпечено ефективне використання традиційних паливно-енергетичних ресурсів.

Підписання меморандуму про співпрацю - це наш перший спільний крок на шляху до реалізації інноваційних енергоефективних проектів,” - зауважив Юрій Турянський.

Компанія TTS вже має позитивний досвід діяльності в Львівській області. Йдеться про реалізацію спільного проекту з українською компанією “Еко-оптіма” по будівництву першої в регіоні Самбірської сонячної електростанції, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.