Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

арсенал зброї

kriminal.tv

П'ятниця, 14 листопада 2014, 10:59

На Львівщині у приватному будинку знайшли арсенал зброї

арсенал зброї

Правоохоронці Сколівського райвідділу міліції під час проведення санкціонованого обшуку у приватному будинку в одному з сіл району виявили боєприпаси.

 Як повідомив власник – набої він знайшов у лісі, інформує ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Працівники міліції виявили і вилучили: сімнадцять патронів до малокаліберної рушниці, десять патронів калібру 7,62 мм., один патрон невстановленого калібру, два патрони до мисливської зброї 16 калібру та п’ять набоїв до мисливської рушниці 12 калібру. Правоохоронці встановили, що набої належать 34-річному чоловікові, котрий мешкав у цьому будинку.

«Чоловік пояснив, що набої він знайшов у лісі, коли збирав гриби і приніс їх до себе по місцю проживання», - розповів начальник Сколівського райвідділку міліції підполковник міліції Ігор Малькович.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Правоохоронці наголошують, що усі громадяни, які добровільно здали вогнепальну зброю та боєприпаси, які зберігалися незаконно, уникнуть кримінальної відповідальності.


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.