Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг

dr.ck.ua

Понеділок, 17 листопада 2014, 10:23

Турянський обіцяє до кінця року відремонтувати об'їзну дорогу Золочева

ремонт доріг

На початку листопада дорожники приступили до ремонту автодороги Н-02 Львів-Тернопіль на ділянці обхід м. Золочева, який за сприятливих погодних умов буде завершено вже до кінця цього року.

Про це повідомив т.в.о. Львівської ОДА Юрій Турянський, передає прес-служба Львівської ОДА.

Незважаючи на відсутність фінансування з держбюджету, за останні три місяці підрядним організаціям області власними ресурсами вдалося виконати роботи з ремонту автодоріг Львівської області на суму більше 18 млн грн, - наголосив Турянський.

“В порівнянні з аналогічним періодом минулого року, загальний об'єм виконаних робіт збільшився на 10-15%. Зокрема, станом на сьогодні, відремонтовано значну частину автодороги Н-02 Львів-Тернопіль (освоєно 6,94 млн грн) та дороги Р-15 Ковель-Володимир Волинський-Червоноград-Жовква (тут освоєно 8,66 млн грн). Також ведуться роботи на дорозі Західний обхід м. Львова”, - розповів керівник області.

“Також за рахунок коштів виключно з обласного бюджету виконуються капітальні і поточні роботи доріг місцевого значення. Цьогоріч службою автодоріг у Львівській області виконано таких робіт на суму більше 19 млн грн, з них лише за останні місяці освоєно 16 млн 300 тис грн. Основні об'єкти, на яких завершуються роботи — це Буськ-Вузлове, Полоничі-Богданівка, Мшана-Сузоволя, Городок-Зелений Гай, Перемишляни-Чемеринці-Плугів, Малечковичі-Нагоряни, Судова Вишня-Комарно, Звір-Лукавиця, Нагуєвичі-Лішня та ін.”,- підкреслив Юрій Турянський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.