Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

військові

прес-служба Міноборони

Понеділок, 17 листопада 2014, 12:18

На Львівщину із зони АТО повернулися військові окремої механізованої бригади

військові

Вчора ввечері, 15 листопада, у Яворів повернулися додому військовослужбовці 24 окремої механізованої Залізної бригади ім. Данила Галицького, які виконували бойові завдання у зоні АТО.

Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони.

«Герої!», «Слава Україні!», «Україна понад усе!» — такими гаслами зустріла перших пасажирів незвичного рейсу громада районного центру, родичі та бойові побратими військовослужбовців. Сльози радості, міцні обійми та шалені емоції переповнювали всіх: і хлопців, що повернулися, і зустрічаючих.

Стомлені боями, численними обстрілами та подолавши майже дві тисячі кілометрів воїни у перші хвилини перебування в рідному краї виглядали дещо схвильованими, адже на таку теплу та патріотичну зустріч не очікували. Активісти яворівської громади подарували їм квіти та пригостили домашньою випічкою та іншими солодощами, а прапори України лише додали яскравих фарб до цього незвичного осіннього вечора.

Як пояснив тимчасово виконуючий обов’язки командира окремої механізованої бригади підполковник Денис Сохатський, із зони проведення АТО прибула перша частина військових. Днями додому повернуться решта військовослужбовців цього підрозділу. Далі їх чекає нетривала відпустка, після якої вони повернуться у бригаду і розпочнуть підготовку до виконання нових завдань.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.