Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ялинки

poltava.pl.ua

Понеділок, 17 листопада 2014, 14:15

Новорічні ялинки на Львівщині продаватимуть лише зі штрих-кодом та бірками

ялинки

Львівська ОДА рекомендує лісовим господарствам, заповідникам та райдержадміністраціям провети ряд заходів, аби запобігти незаконному вирубуванню ялинок в області. 

Про це йдеться у відповідному розпорядженні, опублікованому на сайті ОДА.

Відповідно до розпорядження, до 15 грудня 2014 року створять торгівельні пункти у спеціально визначених місцях біля садиб лісництв, розсадників, уздовж автошляхів області, на ринках сіл, селищ та міст для реалізації новорічних ялинок.

Заготівля ялинок здійснюватиметься на спеціально вирощених плантаціях, а також за рахунок дерев, що підлягають вирубці, при проведенні рубок формування та оздоровлення лісів.

"Відпуск новорічних ялинок проводити з обов'язковим маркуванням пластиковими бірками із штрих-кодом", йдеться у документі.

ОДА рекомендує утворити штаби для організації і проведення охоронних заходів та утворити рейдові групи для виявлення фактів незаконного вирубування у лісових насадженнях.

"Організувати та проводити перевірки транспортних засобів щодо законності перевезення новорічних ялинок на контрольних постах ДАІ та перехрестях доріг. У разі виявлення порушень винних осіб притягувати до відповідальності", йдеться у розпорядженні.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.