Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ганна гопко

Вівторок, 18 листопада 2014, 12:28

Гопко увійшла до топ-100 світових мислителів

Ганна гопко

Американський журнал «Foreign Policy» («Міжнародна політика») сьогодні у Вашингтоні представив список 100 провідних світових мислителів.

Про це повідомляє прес-служба "Об'єднання "Самопоміч"

Це вже 6 щорічний рейтинг видання. До списку увійшла Ганна Гопко, громадська активістка, майбутній нардеп від партії «Самопоміч».

Ганна Гопко номінована у рубриці «Захисники», як пояснюють організатори – це ті, хто ризикнув всім, щоб боротися за те, у що вони вірять.

«Щороку наш список провідних світових мислителів згадує тих, хто втілив свої ідеї в життя, вплинувши на мільйони людей в усьому світі», – зазначив Девід Роткопф, редактор і гендиректор видання «Foreign Policy» («Міжнародна політика»). 

Серед інших учасників рейтингу: до тих, що «приймають рішення» номінували Канцлера Німеччини Ангелу Меркель; лауреати, які «кинули виклик нормам і перетасували колоду звичного порядку» журналіст Кара Суішер, і Джошуа Вонг, лідер студентських протестів у Гонконзі; до «Цілителів» віднесли таких лікарів як Кевін Уейл і Ларрі Цейтлін, що створили ZMapp – великий прорив для лікування лихоманки Ебола. Є також категорія «агітаторів», сюди ввійшли терористичні лідери, ідеологи та підступні фінансисти, в тому числі, президент Росії Володимир Путін.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.