Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Самопоміч

povin.com.ua

Вівторок, 18 листопада 2014, 15:40

Партія Садового претендує на 6 парламентських комітетів, але не рветься в Кабмін

Самопоміч

Об'єднання "Самопоміч" претендує на керівні посади в 6 парламентських комітетах, проте відмовляється від міністерських портфелів.

Про це повідомив кандидат у нардепи від цієї політсили Єгор Соболєв, передає 5 канал.

У "Самопомочі" вважають: уряд і парламентська більшість мають стати єдиною командою, а Кабінет міністрів слід формувати, уникаючи квотного принципу. В уряді повинні працювати технократи. Це означає, що міністрами не обов'язково мають ставати депутати і політики.

"Самопоміч" готова поставити свій підпис під частиною угоди, яка стосується змісту реформ. Зобов'язання скасувати депутатську недоторканість має бути вписане у преамбулу коаліційної угоди, над якою ще продовжують працювати – повідомили у "Самопомочі".

"Ми готові висунути своїх кандидатів на керівництво комітетами з правосуддя, з місцевого самоврядування, з оборони, з протидії корупції та організованій злочинності, з європейської інтеграції та з паливно-енергетичного комплексу. Ми закликаємо всіх інших політичних сил об’єднатися в парламенті для організації роботи по втіленню, підготовці і голосуванню тих рішень, про які ми домовилися на цих перемовинах", – зазначив Єгор Соболєв.

Нагадаємо, перший номер в списку партії "Об'єднання "Самопоміч" Ганна Гопко заявила, що не пристане на пропозицію очолити Міністерство екології.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.