Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Україна-Македонія

ua-football.com

Вівторок, 18 листопада 2014, 16:38

"Арену Львів" оштрафували через поведінку фанів на матчі Україна-Македонія

Україна-Македонія

УЄФА оголосила рішення дисциплінарного комітету стосовно львівського стадіону – дискваліфікація на один домашній матч. 

Крім цього, Федерація футболу України має виплатити штраф на майже 60 тисяч швейцарських франків, повідомляє Львівська хвиля.

"Стадіон “Арена Львів” оштрафували таким чином: сектор, який вміщає не менше, ніж п'ять тисяч глядачів, повинен бути під час першого домашнього матчу порожній. За 30 днів до офіційного домашнього матчу ми повинні повідомити про це УЄФА. Йдеться про конкретну інформацію щодо сектору, який буде порожній під час домашньої гри Національної футбольної збірної команди України на "Арені Львів". По-друге, Федерації футболу України має сплатити штраф 58 тисяч швейцарських франків", - сказав "Львівській Хвилі" прес-аташе президента ФФУ Павло Терновий.

Нагадаємо, що жовту картку “Арена Львів” отримала після матчу між збірними Україна-Македонія. Стадіон опинився під загрозою дискваліфікації через ганебну поведінку окремих вболівальників.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.