Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

аеропорт львів

myreport.com.ua

Вівторок, 18 листопада 2014, 17:04

У Львові вирішили заробити на тих, хто фотографує аеропорт

аеропорт львів

У львівському аеропорті ім. Данила Галицького не тільки заборонили фото- та відеозйомку без дозволу, а й ввели плату на неї.

Про це повідомляється на сайтіаеропорту.

"У зв'язку з тим, що ДП МА «Львів» ім. Данила Галицького є об'єктом підвищеної безпеки і його головним завданням є здійснення безпечного і якісного обслуговування пасажирів, будь-яка комерційна або некомерційна зйомка (фото-, відео-) на території Аеропорту повинна бути погоджена", йдеться в повідомленні.

Для погодження необхідно подати запит адміністрації аеропорту.

На сайті аеропорту повідомляється, що платити потрібно за комерційну зйомку, тобто таку, що спрямована на отримання прибутку. До некомерційної зйомки адміністрація аеропорту відносить інформаційні сюжети для новин та репортажі новинного змісту.

Некомерційна зйомка (інформаційні сюжети для новин, репортажі новинного змісту) на території аеропорту є безкоштовною і потребує лише попереднього погодження.

"Якщо зйомка відбувається на території Аеропорту без попереднього узгодження, Служба авіаційної безпеки аеропорту має право заборонити здійснення таких неузгоджених дій", йдеться в повідомленні.

Щоправда, як пише користувач Александр Чебан у Livejournal, його знайомому не вдалося навіть пофотографувати дівчину в аеропорту – завадили правоохоронці, зазначивши, що зйомка є платною.

Чебан зазначає, що в аеропорту в Цюріху професійна та комерційна зйомка в нережимних зонах не потребує попереднього погодження.

Додамо, що "Аеропорт Львів" знаходиться у власності держави.

Розцінки на зйомку у львівському аеропорту (фото з сайту аеропорту). 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.