Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сурогатна горілка

volynnews.com

Середа, 19 листопада 2014, 11:51

У Львові завели кримінал на виробників сурогатної горілки

сурогатна горілка

Податківці викрили схему незаконної торгівлі у магазинах Львова лікеро-горілчаними виробами, замаскованими під марки «Львівська шляхетна», «Слава», «Володар», «Medoff», «Львівський стандарт».

Про це повідомляє прес-служба ГУ Державної фіскальної служби у Львівській області.

Із незаконного обігу вилучено більше 100 літрів фальсифікату, 218 літрів спирту невідомого походження та інше устаткування орієнтовною вартістю 30 тис. гривень.

Як з’ясувалось, протиправний бізнес організували двоє мешканців Львова та Винників у власних домівках, де окрім пляшок з недоброякісним алкоголем правоохоронці виявили обладнання для виготовлення та розливу сурогату, а також етикетки та акцизні марки з ознаками підробки.

Експертами встановлено, що зразки вилученої рідини є водно-спиртовою сумішшю з вмістом етилового спирту, що не відповідає вимогам державного стандарту України та становить загрозу для життя людини. Неякісний товар чоловіки реалізовували через мережу магазинів міста за значно заниженими цінами, отримуючи неоподатковувані доходи.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.