Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

цемент

standartbud.com.ua

Середа, 19 листопада 2014, 16:58

У Львові викрили підпільний цементний міні-завод

цемент

Працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області виявили та припинили незаконне виробництво цементу на міні-заводі у Львові.

Фальсифіковану продукцію фасували у мішки з реквізитами одного з підприємств (за даними джерел Варіантів це – ПАТ "Миколаївцемент").

Підпільний цех був розташований у орендованому приміщенні по вулиці Промисловій. На технологічному обладнанні промисловим способом здійснювалось виготовлення та фасування будівельного фальсифікату.

Правоохоронці вилучили декілька десятків тонн фасованого у мішки готового фальсифікованого цементу та нефасованої цементної суміші, яку «підприємці» у подальшому реалізовували під виглядом продукції відомого українського цементного заводу. Також вилучено майже сімдесят тисяч готівкових гривень, виручених від продажу контрафакту.

Як встановили правоохоронці, будівельна суміш, виготовлена на міні-заводі, не відповідала стандартам, встановленим на даний вид продукції.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Зловмисникам загрожує штраф від 10 тисяч до 15 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на 3 роки з конфіскацією і знищенням відповідної продукції та знарядь, інформує прес-служба міліції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.